Els elements del llenguatge musical. Mapa conceptual

El llenguatge musical és la representació gràfica del so. El so té quatre qualitats: l’altura (greu/agut), la durada (llarg/curt), la intensitat (fort/fluix) i el timbre (veus/famílies d’instruments). El llenguatge musical representa aquestes quatre qualitats mitjançant els elements propis d’aquest llenguatge (notes, figures, silencis, signes de dinàmica….)

El llenguatge musical té uns elements propis, els elements del llenguatge musical,  que són aquells elements que ens serveixen quan volem parlar de la música: el ritme, la melodia, l’harmonia, la textura, la forma i la dinàmica:

Amb aquests mapa conceptual espero que us quedin tots aquests conceptes una mica més clars.

llenguatge-musical-mapa-conceptual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *