Aniversari de Bobby McFerrin

Nascut  a Nova York l’any 1950, aquest és sens dubte el més jovenet d’aquest més de març. És un destacat cantant de jazz que l’any 1988 es va fer mundialment famós per la cançó “Don’t worry be happy”. 

La seva és una de les veus més destacades del panorama musical actual i si l’escolteu amb una mica d’atenció fàcilment entendreu perquè.

El seu registre vocal és molt ampli i tant aviat pot cantar amb veu de rossinyol, com un cantant d’opera o imitant el so d’una trompeta. A més dalt de l’escenari té una  gran capacitat de connectar amb el públic i quasi hipnotitzar-lo amb la seva expresssivitat interpretativa.

Per poder disfrutar amb la seva música i entendre perquè alguns l’han qualificat de sobrehumà us proposo:

1. Mireu aquest video. VIDEO

2. Canteu i jugueu a ser compositor amb Bobby i la seva cançó “Don’t worry be happy”.   “DON’T WORRY BE HAPPY”: SING AND PLAY WITH BOBBY