Al 2n de batxillerat hem arribat al final de la primera avaluació. Abans de continuar amb força, seria interessant fer una ullada a la feina feta. En aquest article revisarem el nostre dossier digital, l’avaluarem entre tots. Amb aquest objectiu, tothom farà una entrada nova al seu sites titulada: “autoavaluació del dossier digital de geografia de la 1a avaluació 2012-13”. En aquest entrada, cal avaluar la feina realitzada a cada pràctica per fer al final una valoració global del dossier de l’avaluació:

De cada pràctica:

– Quin era l’objectiu de la pràctica?

– Què he fet per assolir l’objectiu? (on he buscat la informació, com, com l’he processat i com l’he presentat, …)

– He assolit l’objectiu inicial?

– Què he aprés a fer en aquesta pràctica?

A la valoració global és molt important assenyalar que ha estat d’utilitat i que no, així com el que s’hauria de millorar. Aquesta valoració final l’he d’incorporar, a més a més, com a comentari d’aquest article.

 

Som-hi i gràcies a tothom pel seu esforç!!