El divendres 7 de març de 2014, sis estudiants de batxillerat de l’Institut Cubelles van participar a les I Olimpíades de Geografia, organitzades per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i el Col.legi de Geògrafs. 144 estudiants de 2n de batxillerat procedents de centres d’ensenyament de tota la demarcació de Barcelona van participar en aquest event, a la vegada que també tenien lloc les respectives olimpíades a les universitats de Girona i Rovira i Virgili de Tarragona. En aquesta jornada, els estudiants també van participar en tallers dirigits per professorat del Garu en Geografia de la UB sobre climatologia, imatges en 3D, cartografia, sistemes d’informació geogràfica i geomorfologia.

Els nostres estudiants no van quedar entre els tres primers però van gaudir d’una jornada intensa on van poder conèixer les instal.lacions de la Facultat de Geografia i Història, apropar-se al món universitari i conèixer el grau en geografia. Sobretot cal agrair la feina del professorat i els estudiants del Grau en Geografia que en tot moment van conduir el desenvolupament de l’event de forma impecable. Esperem que el curs que ve poguem gaudir de les II Olimpíades a la demarcació de Barcelona!!