Avui tinc una sortida amb els de 1r de batxillerat. Molt probablement arribaré puntual per fer la nostra sessió d’avui a l’aula d’informàtica. A les 14h, estigueu a l’aula 213, i si jo no hi sóc, entreu i comenceu a treballar. Més tard o més d’hora arribaré i val la pena anar fent feina.

Igualment, us avanço en què consisteix la pràctica 8: l’evolució de l’índex d’urbanització al món. Cal cercar la informació necessària per a fer:

1. A Google docs, Gràfic que mostri l’evolució de l’índex d’urbanització en els darrers anys al món. (% de població vivint en assentaments urbans “urban population”).
2. En un mapa de Fusion Tables, la distribució de l’index d’urbanització per estats, per l’any més recent que estigui disponible. Recordeu que cal analitzar les dades per a decidir els intervals, i els colors/símbols del marcador a Fusion Tables.
3. Inserir tots dos en un nou article al vostre dossier digital amb el comentari corresponent.

Ja sabeu que les dades cal que siguin d’un organisme internacional reconegut: Nacions Unides (o bé la seva agència per als assentaments urbans), o bé El Banc Mundial. També teniu l’opció de Gapminder, però aquesta opció encara no l’hem treballar com a font de dades.