Plurilingüisme amb imagechef

En aquest article  publicarem diverses figures que inclouen diferents  paraules en diverses llengües. Les paraules que s’inclouen són: amor, pau, amistat, estrella, pare, mare i el fil de les clàssiques en homenatge al blog.

En aquest muntatge de paraules, hem fet servir el programa de imagechef.com.

Aquest programa me’l van passar unes amigues de França, i per això una vegada la Margalida mirant en el facebook el va veure i  li va semblar una bona idea per acabar de fer l’exercici de llengües.

 

 

Fatima El Azouan

Oriol López

1r batxillerat

7 thoughts on “Plurilingüisme amb imagechef

 1. Margalida Capellà Soler

  L’enhorabona per aconseguir de fer el vostre primer apunt a Aracne i a més de presentar-nos obertament una nova eina per tal que altres la puguem utilizar. De fet, ja havia vist els resultats amb imagechef-com però amb la mala sort que havien esborrat el nom i les petjades per tal que altres ho facin.

 2. Fatima

  Moltes gracies Lida!

  Doncs si Lida els teus fans m’han agafat la idea però no hi ha cap problema.

  Estic molt contenta amb aquest nou article i de que els meus companys puguin fer servir aquest nou programa

 3. Sílvia Espinach García

  Salvete condiscipuli!
  Felicitats pel vostre primer artícle a Aracne. Mica en mica ens anem sumant tota la classe i és genial! La vostra aportació m’agrada molt i és molt interessant el fet que hagueu fet servir aquest programa tant curiós. Tot i que les imatges van una mica ràpides (tot s’ha de dir, de veritat que m’agrada, m’agrada molt i el trobo molt original.

  Espero que sigui el primer de molts!

 4. Teresa Devesa i Monclús

  Felicitats per aquest muntatge tan original i per compartir amb tots els aràcnids aquest programa tan curiós. A l’Albéniz recollim la suggerència i potser apreixeran noves creacions d’aquestes característiques…
  Per cert, hauries de posar etiquetes a l’article per tal que el puguem trobar més fàcilment.

 5. Oriol López

  Gràcies a tots, la veritat és que és una forma molt original de fer aquest tipus de treballs i espero que més gent s’hi animi aportant noves idees.
  Vale

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *