42.FESTA DEL CEL

42.FESTA DEL CEL

Sant Andreu, febrer 2020

          Dijous 20 de febrer ens vam trobar a Sant Pacià tots els nens i nenes del CEL amb els seus educadors i voluntaris, per celebrar el Carnaval i, aprofitant el benentès, passar una bona tarda tots junt. Abans de res, us explicaré que el CEL (Centre d’Educació en el Lleure) és una organització de l’Arxiprestat que aplega les parròquies de Sant Andreu, Sant Pacià, Sant Joan de Mata i Bon Pastor, i ofereix un espai d’acollida, berenar i reforç escolar, als nens i nenes del barri amb risc d’exclusió social.

         Ens vam trobar a la sala del suro dels locals de Sant Pacià a les 5 de la tarda, i per començar ens vam presentar tots i totes tot dient el nostre nom i la parròquia de la qual veníem. Tot seguit, la Laura i l’Imma ens van explicar el conte “El Llibre de la Jungla” amb ombres xineses i uns curiosos personatges que cantaven i ballaven, i que ens feien participar tot fent-nos sentir com si cadascú de nosaltres fóssim ni més ni menys que el mateix Mowgli, protagonista d’aquesta coneguda història.
          Tot seguit, vam fer una gran rotllana per degustar una deliciosa xocolata amb melindros i sucs amb pastes, gentilesa de les amoroses mans dels i les voluntaris i voluntàries. En acabat el suculent àpat, la festa continuava amb una desfilada de carnaval en la qual, els nens i nenes de les diferents parròquies van voler mostrar les originals màscares que s’havien confeccionat ells mateixos durant l’estona de reforç, amb molta imaginació i molta il·lusió, tasca dirigida per les expertes educadores i educadors dels diferents grups. El temps va passar volant, com sol passar quan passem una bona estona en companyia de gent tan fabulosa, i vam haver d’acomiadar-nos desitjant que arribi  una nova ocasió per retrobar-nos, molt probablement a la festa de fi de curs.

 

         Vull agrair molt especialment a les coordinadores de la organització CEL que hagin tingut l’encert de muntar aquesta genial trobada, ja que dia a dia fem la nostra tasca a la nostra parròquia, i d’aquesta manera podem conèixer i compartir-la amb la resta de components de les altres parròquies.

          Per acabar, us informo que si voleu col·laborar  amb el CEL, podeu fer-ho de dues maneres: o bé amb la vostra generosa aportació econòmica, o també oferint el vostre temps i les vostres habilitats fent de voluntari/voluntària. Els nens i nenes us ho agrairan!

Enllaç al CEL: https://fundaciocel.org

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *