Top Tap Tip, UNA EDITORIAL QUE PUBLICA ebooks I apps

He rebut aquesta informació i m’ha semblat interessant compartir-la:

unnamedPer Sant Jordi, un llibre, una rosa i… ebooks pels més petits! Aquesta és la proposta de la editorial infantil TopTapTip, que porta un parell d’anys publicant ebooks i apps en diversos idiomes, amb una interessant rebuda en països com els EEUU, Mèxic i Japó. Aprofitant la festivitat, han decidir posar a l’abast dels seus lectors la seva principal col·lecció en català de forma gratuïta.  Les històries del conill Booqui i dels seus amics a la Terra de les Grans Pastanagues estan disponibles gratuïtament i durant una setmana a les botigues iBooks d’Apple (es poden llegir amb l’iPhone i l’iPad) i a Google Play Books (a qualsevol smartphone o tauleta Android).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *