LECTURA TRANSMEDIA

odio-el-rosa-cabeceraOdio el Rosa és un projecte de literatura transmedia editat per OXFORD University press un univers literari de realitat virtual. L’inici d’una saga de literatura juvenil que actualment consta de dos llibres, Historia de sara i Historia de Dani.

El concepte de literatura transmèdia es refereix a les històries narrades a través de diverses plataformes i amb participació dels lectors.

9788467361490_l38_04_l9788467373226_l38_04_l

 

 

 

 

El projecte està totalment basat en el text, es pot llegir de forma lineal, però també pot esdevenir una lectura transmedia, segons el grau de participació de cada lector. Una proposta innovadora i engrescadora per tenir en compte.

Aquí teniu el booktrailer,

One thought on “LECTURA TRANSMEDIA

  1. Pingback: LITERATURA DIGITAL | PARAULES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *