COM US HAN ANAT LES VACANCES?

Il.lustració d'Elsa Oriol

Il.lustració d’Elsa Oriol

En un article de mitjans d’agost del diari Ara, l’Enric Borràs proposava diverses maneres d’explicar les vacances sense avorrir el personal. Em va semblar una idea interessant, divertida i adaptable a l’escola, per fer aquests primers dies de curs.

Odissey, Google Stories, blogs, Journi, Facebook, Flickr o Instagram, són algunes de les eines i aplicacions que proposava utilitzar per relatar d’una manera atractiva les vacances.

Feu-hi un cop d’ull!

L’ús de qualsevol d’aquestes eines requereix un domini tècnic, però sobretot, una feina de planificació i redacció de les idees que es volen explicar, a més d’un guió per fer l’exposició oral, si es decideix fer la presentació a classe.

Bon retorn!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *