LLEGIU POESIA A L’ESTIU!

Els poemes sobre elements de la natura, els bestiaris, els que parlen de les coses de cada dia o de les festes i celebracions, són els més llegits per infants i joves. Però la poesia també pot ajudar a fer pensar, a fer parlar de temes con els conflictes, les injustícies, la mort, a reivindicar drets socials…

Animeu-vos a llegir poesia amb els vostres fills i filles. Hi ha un munt d’autors i de publicacions que els faran sentir, somiar, pensar i els ajudaran a expressar sentiments: Joana Raspall, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Pere Quart, Mercè Rodoreda, Lola Casas, Miquel Desclot, Marià Manent, Maria Dolors Pallicer, Olga Xirinacs…

Per començar a ambientar, aquí teniu el poema Juliol que Miquel Martí i Pol va publicar dins el llibre Per molts anys i bon profit.

El podeu escoltar recitat per Cinta Massip i amb música de Toti Soler.

Llegiu poesia a l’estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *