LLETRES. IMAGINAR ABECEDARIS

 

Amb la ‘Z’ creem una ‘zebra’. Del llibre 'Alphapet (Animalfabeto)' de Shiho Ishikawa. Observar una lletra és el primer pas per arribar a entendre-la. Els llibres ens ho permeten fer. Des dels clàssics destinats als nens i nenes on hi ha l’associació d’una lletra a un objecte o unes frases senzilles, fins als més sofisticats en què dissenyadors i il·lustradors fan la seva pròpia interpretació dels abecedaris.

Amb la ‘Z’ creem una ‘zebra’. Del llibre ‘Alphapet (Animalfabeto)’ de Shiho Ishikawa.
Observar una lletra és el primer pas per arribar a entendre-la. Els llibres ens ho permeten fer. Des dels clàssics destinats als nens i nenes on hi ha l’associació d’una lletra a un objecte o unes frases senzilles, fins als més sofisticats en què dissenyadors i il·lustradors fan la seva pròpia interpretació dels abecedaris.

Exposició temporal que es pot visitar fins el 31 de maig al Museu del Joguet de Figueras.

Aquesta exposició se centra en la lletra des de diverses vessants: alfabets i sinogrames; les lletres en el disseny i en l’art; els creadors de tipografies, d’entre els quals ressaltem el català Ricard Giralt Miracle; aprendre les lletres i jocs i joguets amb lletres i sil·labaris.

One thought on “LLETRES. IMAGINAR ABECEDARIS

  1. Pingback: LLETRES. IMAGINAR ABECEDARIS | Lectura 2.0 a la...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *