ELS MICROCONTES O MICRORELATS

contesEls microcontes són relats molt curts que mantenen l’estructura del text narratiu d’una manera extremadament breu. La seva prosa és molt precisa i senzilla. A vegades és enginyosa i altres poeètica. És com una càpsula narrativa. Solen tenir finals inacabats, que conviden els lectors a reflexionar o a cercar diverses interpretacions.
Qui s’anima a escriure’n un?

microcontes.docx by Montserrat

3 thoughts on “ELS MICROCONTES O MICRORELATS

 1. LLuïsa Prats

  Aquesta nit un àngel se m’ha aparegut en somnis, m’ha posat el seu
  dit damunt del nas i m’ ha dit que quan em despertés ja no m’enfadaria mai més.
  – Mama això és veritat ?
  – Si fill meu. I a tu, l’àngel no t’ha dit que no em faries enfadar més ?

 2. mbertr28 Post author

  Gràcies pel teu microrelat Lluïsa! Em sembla que més d’una el farem servir!
  Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *