PER MORIR-SE DE RIURE

9788466417228 (Copiar)Avui m’he fet un tip de riure llegint els  Contes infantils contra tot pronòstic d’Empar Moliner.

Es tracta d’un llibre que recull els contes que l’autora es va inventar per explicar històries a la seva filla.momia-300x300-300x300 (Copiar)

A més de contes divertits i actuals, el llibre ofereix trucs per inventar-se històries, també hi ha contes inacabats perquè els nens deixin volar la imaginació, minicontes d’una sola línia, poemes per morir-se de riure i moltes coses més…

 

 

2 thoughts on “PER MORIR-SE DE RIURE

 1. Mireia

  Aquest llibre ha estat un dels regals que hem rebut ara fa quatre dies quan hem sigut pares. Els primers dies, en arribar a casa, l’Eloi em llegia un conte diferent cada vegada que donava pit. Vam riure tant… Que es va convertir en tema de conversa amb els amics i la familia! L’Eloi, home terrenal i de poca fantasia, ara S’inventa coses sobre qualsevol cosa que ens passa a casa!! Tota una aventura… Molt recomanable!!!

 2. mbertr28 Post author

  Felicitats Mireia!
  Quina alegria! Us desitjo molta felicitat en aquesta nova etapa.

  Una abraçada
  Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *