EL LLIBRE DELS GRAN CONTRARIS FILOSÒFICS

En El llibre dels grans principis filosòfics, Brenifier s’apropa al misteri dels contraris a través de dotze casos concrets i il·lustrats per Jacques Després de manera moderna i suggeridora per als més petits.

El llibre s’adreça a nens i nenes majors de deu anys.

Actiu-passiu, subjectiu-objectiu, finit-infinit, llibertat-necessitat, ésser-aparença, raó-passió, natura-cultura, causa-efecte, i jo-l’altre, són altres contrastos que completen el recorregut de Brenifier pels pols oposats, un viatge que, per sobre de tot, vol plantejar algunes qüestions als nens perquè comencin a familiaritzar-se amb conceptes abstractes i a fer-se preguntes.

En definitiva, un llibre molt recomenable!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *