Immersió lingüística


El programa d’immersió lingüística és una metodologia didàctica que afavoreix i potencia l’adquisició d’una nova llengua. La base del programa consisteix en l’ús de la nova llengua com a vehicle de comunicació en totes les situacions de la vida escolar.

La immersió lingüística no és un model de sistema educatiu, sinó una metodologia educativa d’aprenentatge d’una llengua, que als anys vuitanta es va conformar en un programa a Catalunya. Enguany s’està duent a terme l’actualització d’aquell model, per tal d’adequar-lo a la realitat sociolingüística d’avui. Es tracta de El pla per a l’actualització del programa d’immersió lingüística a Catalunya PIL (2007-2013).
El PIL s’està duent a terme a diverses zones del territori català. Pots consultar una mostra d’aquest treball a Salt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *