De finalistes al IX Premi Espiral Edublogs a guanyadors!

Els tres blocs de Clàssiques de l’IPM que van quedar finalistes al IX Premi Espiral Edublogs ahir vam saber que tots tres són guanyadors! FELICITER, discipuli discipulaeque!

IX Edublogs Espiral

L’ENHORABONA a tots els participants, organitzadors i premiats! L’institut Premià de Mar i les Clàssiques estan d’enhorabona gràcies a vosaltres, alumnes i col·laboradors! Dia 13 de juny a Madrid se sabrà quina baldufa premia cada un: or, plata o argent. Espero i desitjo que aquesta vegada el meu somni es faci realitat i, tot i el magnífic vídeo d’agraïment que van preparar els alumnes de Llatí de 2n de Batxillerat i que l’organització dels premis va projectar el dia de la cerimònia en la passada edició, m’agradaria que algun alumne, en representació de tots, també hi pogués ser present. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i, per tant, els guanyadors! Us mereixeu viure en primera persona el lliurament del premi!

El Premi Espiral d’Edublogs que el 2008 va premiar en la categoria de professors El Fil de les clàssiques i en la categoria d’alumnes de batxillerat el 2011 i el 2014 respectivament Aracne fila i fila i Non omnis moriar acaba de fer públics els guanyadors de la IX edició i, com dèiem abans, entre els blocs guanyadors d’alumnes de secundària hi ha El fil del mite grec i en la categoria d’alumnes de batxillerat, Literatura grega a escena i L’univers clàssic dels nostres mots.

Els blogs no estan morts i el treball col·laboratiu i cooperativa en la blogosfera clàssica continua ben viu i, a més ben reconegut; per tant, avant i moltes gràcies per fer-ho possible!

10 thoughts on “De finalistes al IX Premi Espiral Edublogs a guanyadors!

 1. Pingback: Fortuna audaces iuvat | L'univers clàssic dels nostres mots

 2. Pingback: Una mitologia molt especial mereixedora d’un gran premi | El fil del mite grec

 3. Pingback: La Literatura grega guardonada a Premis Edublogs 2015 | Literatura grega a escena

 4. Ana Ovando

  ¡Enhorabuena! Más que merecidísimos premios. Vuestro éxito es un regalo para todos los amantes de lo clásico y un estímulo para seguir luchando a favor de nuestras materias.

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Muchas gracias, magistra. En estos tiempos difíciles de reformas, la visibilidad y la actualización didáctica de las clásicas es muy importante. ¡Luchemos juntos por defenderlas!

 6. Pingback: Què seria de les nostres classes sense Internet? | El Fil de les Clàssiques

 7. Pingback: Amb els centaures d’or a la ràdio | El Fil de les Clàssiques

 8. Rebeca Barroso

  Salve!!!

  Moltíssimes felicitats a tots els creadors d’aquests blocs!! La veritat que són blogs molt productius i amb moltíssima informació recollida pels alumnes de Batxillerat i de 4t d’ESO que facilita a la gent interessada amb les llengües clàssiques. Felicitats una altra vegada i també als meus companys que dia a dia realitzen articles per als blogs!

 9. Pingback: Pluja de centaures aràcnids | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *