Una mitologia molt especial mereixedora d’un gran premi

Era divendres (aquest passat, a més). Vaig anar amb la Lucila al santuari clàssic per comunicar-li quelcom a la magistra i, plena d’eufòria i emoció, va ser ella la que ens va plenar l’ànima d’alegria amb la gran notícia de què havíem guanyat el IX Premi Espiral Edublogs, juntament amb altres dos blogs de batxillerat. Jo no m’ho podia creure. Guanyadors? Però si només fa uns quants mesos que vam començar a publicar coses nosaltres! I encara ara no m’ho crec, la veritat.

elfildelmitegrecÉs tot un privilegi poder estar aquí escrivint això per a  tots vosaltres, i cada cop més contenta segons passen els dies i més emocionada encara per veure quina baldufa guanyem. Ja us ho vaig dir a l’última entrada, que em va sorprendre molt treballar d’aquesta forma, als blogs, amb tot al núvol i relacionant-lo tot. Però ara, mare meva! Com m’enorgulleixo d’haver estat una de les persones que ha estat al blog, editant i publicant, sempre pensant en el món clàssic i sempre a l’aguait per si apareixia qualsevol cosa que es pogués relacionar amb les clàssiques per poder fer apunt nou.

I no sé vosaltres, però m’agradaria moltíssim que, encara que hagi escollit el batxillerat científic i que no crec que pugui escollir aquesta gran optativa de nou, el LLATÍ! pogués continuar editant i escrivint, i que, encara que el meu nom aparegués poquet, estigués allà de vegades en algun apunt que, de cop i volta, un dia em vingués al cap i desitgés compartir-lo amb tots vosaltres.

Això sí, espero que tots junts continuem fent més i més gran aquesta gran obra mestra, tan enorme i enriquidora que no cal, com deia l’Arnau al seu article, ni una pissarra per poder instruir-nos amb tanta saviesa com tenen tots aquests blocs.

Espero que el 13 de juny (que serà l’entrega de les baldufes a Madrid) unim forces per una gran causa com és la mitologia i tot el món clàssic, i gaudim d’un premi, sigui la baldufa que sigui, pel mèrit i per l’esforç dels alumnes!

alumnes4ESOllatí

La nostra “magistra”  i els seus “discipuli” de Llatí de 4t ESO opt. 3

Ah! I l’enhorabona a tots i a totes!

Noelia Nistal García, 4t. C. Llatí Optativa 3.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a Una mitologia molt especial mereixedora d’un gran premi

 1. Oh, moltíssimes gràcies, Noelia! Jo volia estudiar genètica i anava per ciències, el llatí em va canviar la vida! Reconec que desperto l’esperit científic en els meus alumnes. El curs passat la millor alumna de segon de Llatí va acabar estudiant una carrera de biomedicina i enguany una bona alumna de Llatí i de Grec vol estudiar medicina. M’ho hauré de fer mirar! Ara bé, també tinc alumnes que han estudiat clàssiques!
  Com et vaig dir, necessitem científics humanistes, gent de ciències que valori el llatí, la mitologia,el grec, … les clàssiques, en definitiva les humanitats i tu, de ben segur, ho seràs. Comptem amb les teves magnífiques col·laboracions, comentaris, contribucions… en aquests i en tots els blogs de la blogosfera clàssica de El fil de les clàssiques. Aràcnid, una ho és sempre o almenys fins que vulgui i tu ho ets i ho continuaràs sent!. Moltíssimes gràcies, de nou, l’enhorabona i avant!

 2. Retroenllaç: La Literatura grega guardonada a Premis Edublogs 2015 | Literatura grega a escena

 3. Retroenllaç: Què seria de les nostres classes sense Internet? | El Fil de les Clàssiques

 4. Benvolguts,
  tinc la satisfacció de comunicar-vos que CHIRON ha decidit atorgar un dels premis CENTAURE D’OR 2015, al vostre blog

  Els premis CENTAURE D’OR volen reconèixer la difusió del llatí, del grec i/o de la cultura clàssica a la xarxa, que fan els estudiants d’aquestes matèries, a qualsevol nivell, sigui de forma individual o col·lectiva.
  Per si voleu inserir-la al vostre blog, podeu baixar-vos la distinció del Centaure d’Or.
  Volem expresar la nostra enhorabona pel treball realitzat, i encoratjar-vos a continuar mostrant que el món clàssic és ben viu!
  Lluís Inclan
  Secretari de
  l’Associació Chiron

 5. Retroenllaç: Un any de premis per als alumnes de Llatí de l’ESO! | El fil del mite grec

 6. Lucila Pérez diu:

  Bonum diem,
  Vull felicitar a tos els alumnes de 4t i de batxillerat! La veritat es que és difícil de creure! Ja que els tres blogs finalistes han guanyat tots tres! És una satisfacció molt gran haver participat en el blog del mite grec, ja que pensar que has participat enun blog guanyador a nivell d’Espanya i de Llatinoamèrica és molt important.
  Un altre cop moltes felicitats a tothom!
  Salve!

 7. Retroenllaç: Les baldufes Edublogs dels blocs de clàssiques de l’IPM | El Fil de les Clàssiques

 8. Retroenllaç: Baldufa de bronze Alumnes de Secundària als IX Premis Edublogs d’Espiral | El fil del mite grec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *