La Reconstrucció històrica en format bloc premiada al XI Premi Hèracles!

El proppassat divendres dia 8 de maig el treball de recerca en format bloc Reconstrucció històrica, un nou nivell d’empatia  de l’alumne Arnau Lario Devesa de segon de batxillerat va rebre  a la sala de Graus de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona el segon premi al XI Premi Hèracles («Les pomes del jardí de les Hespèrides»).

http://seec.cat/premi-heracles/

XI Premi Hèracles “Les pomes del jardí de les Hespèrides”

El Premi Hèracles al millor Treball de Recerca de Batxillerat a Catalunya dins l’àmbit de les llengües i cultures grega i llatina és organitzat anualment per la Secció catalana de la SEEC (Societat Espanyola d’Estudis Clàssics).

Arnau Lario i Margalida Capellà

Enlluernats d’emoció!. Foto de la Secció Catalana de la SEEC

Tot el meu agraïment a l’Arnau per haver-me elegit com a tutora i deixar-me acompanyar-lo en aquest camí de descoberta i de recerca, al jurat del Premi Hèracles per aquest reconeixement a la reconstrucció històrica i al format digital dels treballs de recerca, a tots els entrevistats, alumnes, institucions pel seu temps i dedicació i d’una manera molt especial a Ricard LLop del grup Barcino Oriens, als pares de l’Arnau, en Josep i na Teresa, i al meu alumne de Grec 1 en Guillem Acien.

L’enhorabona a les dues alumnes i tutores dels treballs premiats (1r premi i tercer premi) i també  als treballs acceptats i als seus tutors.

. Els premiats (1r, 2n i 3r premi), les tutores del TR i el  jurat del XI Premi Hèracles. Foto de la Secció Catalana de la SEEC

10 thoughts on “La Reconstrucció històrica en format bloc premiada al XI Premi Hèracles!

 1. Abril Ramos

  Moltes felicitats Arnau!
  A la nostra classe es va preparar la presentació pel gran dia i la veritat és que estava molt treballat.

 2. Pingback: De finalistes al IX Premi Espiral Edublogs a guanyadors! | El Fil de les Clàssiques

 3. Rebeca Barroso

  Salve!!

  Moltes felicitats Arnau pel premi Hèracles al millor Treball de Recerca de Batxillerat a Catalunya, la veritat que t’ho mereixes perquè has treballat moltíssim!

 4. Pingback: Pluja de centaures aràcnids | Aracne fila i fila

 5. aircepe23

  Nosaltres els alumnes de classiques de primer vam estar presents en els preparatius del treball de l’Aranu, el treball de l’Arnau va ser dels més treballats d’aquest curs, felicitats pel premi Heracles Arnau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *