Amb els centaures d’or a la ràdio

L’Arnau Lario Devesa i una servidora ens estem convertint sense adonar-nos en tertulians de Ràdio Premià de Mar. Aquest cop ha estat arran de rebre el seu bloc-treball de recerca Reconstrucció històrica, un nou nivell d’empatia un centaure d’or de l’associació de professorat de clàssiques d’arreu de l’estat Chiron. Cada any en el Dia d’Internet,  Chiron premia amb un centaure d’or aquells blocs d’estudiants que es distingeixen per deixar constància a la xarxa del llatí, del grec, o de la cultura clàssica en els seus diferents aspectes.

Enguany, els blogs guardonats han estat:

Reconstrucció històrica. Un nou nivel d’empatia, bloc personal de batxillerat, d’Arnau Lario Devesa

El fil del mite Grec

Siringa, la música de l’antiga Grècia, bloc personal de batxillerat, de Marina Salas Zamora, una aràcnida de l’INS Isaac Albéniz (Badalona).

Volem agrair des de l’institut Premià de Mar i sobretot des de la blogosfera aràcnida aquest reconeixement. Lola Busquets del programa Tot d’una de Ràdio Premià de Mar s’ha interessat per aquest nou premi, com pel d’Edublogs, i ahir ens va convidar a obrir amb una llarga entrevista el seu programa matinal.

Amb tant de premi i reconeixement a la feina feta a les aules de clàssiques, només puc dir GRÀCIES i desitjar que les matèries de clàssiques no perillin en el nou currículum que aquests dies s’està elaborant en el nostre centre i arreu. Esperem, doncs, que a casa nostra no ens hàgim de posar la toga i sortir al carrer per reivindicar encara més el grec, el llatí i la cultura clàssica. Per molts anys i avant!

One thought on “Amb els centaures d’or a la ràdio

  1. Pingback: Pluja de centaures aràcnids | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *