Tres blocs de l’IPM són finalistes del IX Premi Espiral Edublogs

En primer lloc, ENHORABONA a tots els organitzadors, membres del jurat, participants i sobretot als finalistes del IX Premi Espiral Edublogs!

Entre els blocs dels alumnes de Secundària que han arribat a la fase final a l’espera que dia 15 de maig es publiquin els blogs guanyadors d’aquesta novena edició del Premi Espiral Edublogs hi ha els blocs de Clàssiques de l’IPM: El fil del mite grec i, entre els blocs de batxillerat, Literatura grega a escena i L’univers clàssic dels nostres mots.

Blocs d’ alumnes de secundària:

 Blocs d’alumnes de Batxillerat:

Continueu treballant, alumnes i col·laboradors, i molta sort per a la final, però haver arribat fins a aquí en un premi com aquest és tot un reconeixement a l’esforç i un orgull per al nostre centre (i especialment per a l’àrea de Clàssiques i els seus blogs)! Avant!

10 thoughts on “Tres blocs de l’IPM són finalistes del IX Premi Espiral Edublogs

 1. Ariadna Z.

  Enhorabona als blogs, aconseguirem que tots els nostres blogs tinguin premi! Molta sort.

 2. Robert Cepeda

  Un gran treball ja que la creacio d’un bloc porta molta feina , estic molt content que tres dels nostres blocs classics hagin arribat a les finals. Un bloc te moltes persones derrera, els alumnes tenim molt a veure pero la major part de la feina i contribucions han sigut guiades per part dels professors de les classiques. Bona feina!!

 3. Pingback: Ser finalistes al IX Premi Espiral Edublogs 2015 | El fil del mite grec

 4. Zícora

  Salve!

  Haver arribat fins aquí ja és tota una victòria, però si guanyem, pujarem a l’Olimp.

  Moltíssima sort a la gran final!

  Vale!

 5. Abril Ramos

  Salve!

  Moltes felicitats a tots els finalistes. Si ja imagino que la creació d’un bloc per un Treball de Recerca ha de portar una feina enorme, puc imaginar-me la satisfacció de tots aquells que han quedat finalistes.

 6. Pingback: De finalistes al IX Premi Espiral Edublogs a guanyadors! | El Fil de les Clàssiques

 7. Pingback: Una mitologia molt especial mereixedora d’un gran premi | El fil del mite grec

 8. Rebeca Barroso

  Salve!!!

  Moltes felicitats!!! La veritat que un bloc té un grandíssim treball, ja que requereix moltes hores i molta paciència. És fantàstic veure com tres grans blocs nostres com són “El fil del mite grec”, “L’univers clàssic dels nostres mots” i “Literatura grega a escena” hagin arribat a ser finalistes del IX Premi Espiral Edublogs i finalment hagin guanyat tots tres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *