Kahoot de llatinismes jurídics

Per tal de fer un treball més dinàmic i omplir-nos de cultura, he fet aquest kahoot per repassar els llatinismes jurídics que tant s’utilitzen en l’actualitat i que hem incorporat al nostre llenguatge. El kahoot és un qüestionari en línia que permet aprendre, repassar continguts, consolidar-los i a la vegada passar-s’ho molt bé a l’aula, és ludificació (o gamificació) dels continguts curriculars. A classe de llatí, fins i tot els fem en llatí i a grec, en grec!

Us animeu a jugar? Vinga!

Kahoot de llatinismes jurídics.

Els alumnes de 4t ESO de Llatí i els de 2n de Batxillerat de Llatí II de l’Institut Premià de Mar, han estat els primers en provar-ho.

Què us ha semblat?

Alumnes de 4 ESO de llatí fent el kahoot.
Alumnes de 4 ESO de llatí fent el kahoot dia 7 de desembre de 2016 a les 12
Alumnes de segon de batxillerat de LLatí II fent el kahoot.
Alumnes de segon de batxillerat de LLatí II fent el kahoot dia 7 de desembre a la 13:30
Els alumnes de primer de batxillerat de Llatí I fent el kahoot de llatinismes jurídics.
Els alumnes de primer de batxillerat de Llatí I fent el kahoot de llatinismes jurídics.
Els alumnes de Llatí I pendents del kahoot!
Els alumnes de Llatí I ben pendents del kahoot!

12 pensaments a “Kahoot de llatinismes jurídics”

 1. Salve!
  Primerament felicitar a la Mireia no només pel Kahoot, sinó pel gran treball de recerca que ha dut a terme. Seguidament, comentar que el Kahoot és una magnífica eina didàctica que ens permet, als alumnes, assolir conceptes molt ràpidament mitjançant jocs, en comptes d’utilitzar els típics llibres de text.

 2. Salve!
  Moltes gràcies Mireia per aquest Kahoot, m’ha servit molt! Crec que el kahoot és una molt bona manera d’adquirir nous coneixements, i és molt divertit!
  Hi havia alguns llatinismes que ja coneixia en català, perquè també els utilitzem, però en canvi, hi havia alguns que desconeixia i gràcies a aquest kahoot he après el seu significat!

 3. Salvete!
  Primer de tot felicitar la Mireia pel treball, està fent una gran recerca, i et quedarà un bon TR! Dir també que el Kahoot ha estat molt bé i aquest concretament es una ajuda per a tots aquells que vulguin fer la selectivitat ja que els llatinismes es un apartat fonamental per a poder aprovar l’examen.

 4. Salve!
  Molt divertit i un recordatori als conceptes que tu Mirella ens vas explicar al dia del debat, i on també vam haber d’utilitzar els conceptes als nostres arguments. Ens has refrescat la memoria. Aixo si, la musica ens posa una mica nerviosos. Bon kahoot!

 5. Bonum diem 🙂
  Generalment m’agrada molt fer kahoots i encara que no he quedat en molt bona posició crec que he acertat bastants llatinismes juridics. La eina kahoot és molt bona idea per fer aprendre amb diversió i en aquest cas he aprés molt.
  Salve

 6. Ave!
  Un kahoot molt divertit i interessant que m’ha acabat d’ajudar a entendre tots aquells latinismes els quals no coneixia el seu significat. Amb aquest kahoot una vegada mes demostra que és un mètode magnífic d’aprenentatge perquè et diverteixes i aprens a la vegada i amb aquest kahoot. També crec que és una pràctica molt original ja que mai havia vist un kahoot a un treball de recerca.
  In proximum!

 7. Salve!
  Mireia has fet un treball macnífic amb el que molts de nosaltres segur que l’agafarem com a referència pel nostre treball de recerca.
  El kahoot ha estat molt divertit, gràcies a la teva explicació he sapigut fer-lo amb bastanta bona nota. Utilitzar el kahoot és una gran eina per aprendre i estudiar de manera sencilla i eficaç.
  Felicitats!

 8. Salvete!

  Mireia, moltes felicitats per aquest excelent treball. T’ha quedat una molt bona recerca i et felicito també per aquesta gran pàgina web. El kahoot ha estat molt bé i les preguntes eren molt clares. Penso que és una bona idea utilitzar el kahoot en el teu treball ja que és una eina que no es sol utilitzar. Tornar-te a felicitar per aquest gran treball , espero que valorin el teu treball i que treguis molt bona nota!

 9. Salvete!
  Crec que és molt interessant saber el significat d’aquests llatinismes, ja que algun d’ells els utilitzem diàriament. No coneixia molts d’ells, però alguns amb la rael llatina els he pogut traduir o esbrinar el significat. No he quedat en el top del kahoot, però mínim he après nous termes d’àmbit jurídic. Molt bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *