Com s’ha fet?

Com vam explicar a la presentació, a les dues ens agrada el món del dret i en un futur no tan llunyà volem dedicar-nos a aquest món. Els objectius amb els quals vàrem començar a fer el treball van ser saber la pervivència del dret romà en el dret actual i demostrar la importància dels llatinismes en el dret.

El nostre treball està fet en format bloc, ja que ens va semblar una manera més dinàmica i més fàcil, però a l’hora de fer el treball ens vam trobar amb moltes dificultats. Tothom pensa que  trobar informació a internet és molt fàcil, però ens vam adonar que no ho era tant, perquè es poden trobar moltíssims articles del mateix tema però no saps quins són verídics i quins no, i per això vam haver de recórrer a  l’antic mètode, és a dir, els llibres, revistes, entrevistes…

Som dues noies molt caòtiques i al principi de tot no sabíem cap a on encaminar el nostre treball, si no hagués sigut per l’ajuda de la nostra tutora no l’hauríem pogut acabar per la presentació del treball de recerca del 18 de desembre del 2014, ni continuar després d’aquesta data per presentar-lo al Concurs Eidéa 2015 i guanyar el primer premi en l’àmbit social i humanístic.

Maryam i Xènia acompanyades de la seva tutora de recerca, Margalida Capellà, i del director de l’IPM, Salva Redón a Alella. Premis Eidéa 2015

Amb el treball vam aprendre a consultar diverses pàgines de diferents maneres, a contrastar informació extreta d’internet amb la dels llibres, i sobretot a enriquir el nostre coneixement i vocabulari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Referents clàssics del dret