Agraïments

El treball ens ha sigut molt difícil de portar, no n’estàvem gens preparades (ni per fer recerca, ni per tenir habilitats informàtiques, etc)  i per això voldríem agrair a totes les persones que ens han ajudat i ens han suportat tot aquest temps.

Principalment ens agradaria agrair a la nostra tutora, no només del treball sinó també personal i professora de clàssiques, Margalida Capellà, la qual ens ha ajudat en tot moment, ens ha pressionat quan ens relaxàvem, i ens ha felicitat quan veia que anàvem tirant, però s’ha de dir que si no hagués sigut pels seus discursos i totes les vegades que l’hem fet enfadar i ens ha donat la mà, no hauríem acabat el treball de recerca.

També ens agradaria agrair a totes les persones que ens han concedit una entrevista i totes les persones que ens han  ajudat a arribar a tenir l’entrevista. Cada una de les entrevistes que vam fer ha sigut de gran ajuda i sense elles no podríem completar part del nostre treball.
Gràcies a Pilar, professora de l’escola Mar Nova de Premià de Mar per ajudar-nos i aconseguir-nos una entrevista amb el seu marit l’advocat Agustín Gímenez Moreno, qui ha invertit cert temps per contestar-nos.
També donar les gràcies a Rich Scadding, director de l’Escola D’idiomes Aprendiom, qui ens va fer una entrevista dins del seu horari laboral, i intentar explicar-nos la seva carrera i la influència del dret romà en el dret del seu Estat, Anglaterra.
Ens agradaria agrair a la professora de F.O.L de l’Institut Josep Puig i Cadafalch, Margarita López per l’aportació que ha fet i que gràcies a això hem pogut conèixer altres elements importants en el dret (per exemple l’oratòria).
Agraïm també a l’estudiant alemana Julia Roll, per les seves respostes immediates i per aportar-nos un gran coneixement i ensenyar-nos el dret a Alemanya. Vam poder realitzar aquesta entrevista gràcies a la professora de llengües estrangeres de l’Institut Premià de Mar, Margarita Caballé, la qual ens ha ajudat a traduir l’entrevista del castellà a l’alemany i al revés.

Finalment volem agrair a totes les persones que ens han contestat l’enquesta.

Un pensament a “Agraïments”

  1. Salve!

    Un bloc d’allò més ben treballat. He quedat al·lucinada per la gran quantitat de llatinismes que podem trobar. I pensar que actualment els fem servir…

    Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Referents clàssics del dret