Entrevistes

Durant el transcurs del treball he entrevistat diverses persones, totes relacionades amb el Dret. Em vaig adreçar a elles, per investigar sobretot la seva opinió sobre l’ús actual els llatinismes jurídics. Aquí us deixo les tres entrevistes que vaig realitzar, a tres advocades, ordenades per ordre cronològic (de la més antiga a la més recent).

‘És arcaic, és antic, hauríem de renovar-nos’. Entrevista a Esther Sánchez Casero, advocada de civil.

‘El dret romà és la base del dret actual, majoritàriament del dret civil actual, encara i això, els llatinismes jurídics han deixat de ser importants’. Entrevista a Irene Sendín, advocada de mercantil, familiar i mediadora.

‘El dret civil actual prové directament del dret romà‘. Entrevista a Sonia Liarte, advocada de civil i penal.

Entrevista a Francesc Sànchez, advocat

 

Vid. Conclusions de les entrevistes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *