Sistemes d’equacions lineals

El tema de les equacions en general, i el dels sistemes d’equacions lineals en particular, és un clàssic a l’ensenyament secundari ja que és una eina que permet afrontar i resoldre un nombrós ventall de problemes, tant purament algebraics com d’aplicació en altres branques. La geometria de varietats lineals en seria un exemple, amb l’estudi de les seves posicions relatives que es fa a batxillerat tant en dimensió dos com en dimensió tres.

És per això que avui presento una nova eina que podeu trobar a la pàgina d’utilitats de la capçalera del bloc: la resolució automàtica de sistemes de tres equacions amb tres incògnites, tant amb coeficients constants com amb variables.

Aquí us deixo l’enllaç Resolució de sistemes d’equacions lineals.

Espero que us sigui d’utilitat.

2 thoughts on “Sistemes d’equacions lineals

  1. Anna M.

    A mi tot em sona a xinès, però precisament per això reitero les gràcies per acostar-nos tots aquests temes. Gràcies, Elies.

  2. Elies Villalonga Fernández Post author

    Aquest article està adreçat principalment al meu alumnat de segon de batxillerat, però si a algun visitant ocasional li pot servir d’alguna cosa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *