Nou alumnes han lliurat els seus TR digitals de Clàssiques

Avui a l’hora del pati s’han presentat finalment els treballs de recerca a l’institut Premià de Mar. Vet aquí els nou alumnes de Clàssiques que han lliurat també enguany els seus treballs de recerca digitals en format bloc (tres a Llatí i 4 a Grec, 5 individuals i dos per parelles). El proper dijous 18 de desembre n’hauran de fer, davant de tres membres d’un tribunal assignat entre els professors del centre, la defensa oral, oberta a tots els alumnes de primer de batxillerat, familiars i amics interessats. Audentes fortuna iuvat!

LLATÍ

Grec

10 thoughts on “Nou alumnes han lliurat els seus TR digitals de Clàssiques

 1. Pingback: Nou alumnes han lliurat els seus TR digitals de...

 2. Pingback: La màgia del set! Feliciter! | El Fil de les Clàssiques

 3. Ana Mª Falcón Durán

  Xaipete!

  La meva companya Rebeca i jo som les creadores del bloc “Menjar i beure a l’antiga Grècia”. Ens ha semblat una experiència molt gratificant el fet de realitzar aquest treball, ja que per començar, no hi ha gairebé informació a la xarxa i hem hagut de fer una gran recerca. L’exposició va ser una gran oportunitat per defensar el nostre treball i per donar a conèixer el nostre bloc. Per tant, tots els que esteu interessats en el món de la gastronomia, sobretot en la cuina grega, no dubteu en visitar la nostra pàgina web. Per cert, moltes felicitats a tots els meus companys, ja que han fet també un molt bon treball i una gran recerca 🙂

 4. Zícora

  Salve!

  Va pagar moltíssim la pena venir a l’institut i assistir als treballs de recerca de clàssiques. Un any més s’han tornat a superar. Em van encantar, de veritat. Els temes eren molt variats i interessant. Aconseguien captar la teva atenció des del principi.

  Felicito als meus companys, (autors dels blogs), per l’excel·lent feina realitzada i l’exposició que varen fer tan bé.

  Vale!

 5. Maryam Alaoui

  Salve!

  Ha sigut una bona experiencia fer el TR, hem pogut organitzar-nos i trobar-nos dins del nostre propi caos. Segons el meu punt de vista, no ha sigut fàcil, ja que no hi estic acostumada a realitzar un treball en tan poc temps, i sobretot que quedi bé i complert.
  A l’hora de fer l’exposició van jugar molt els nervis però encara i aixó va anar molt bé. Crec que puc dir que tothom que li interessi el món jurídic i sobre tot els llatinismes pot visitar el nostre blog : De iure.

  Vale. 🙂

 6. Pingback: Els treballs de recerca digitals al Fòrum Auriga | El Fil de les Clàssiques

 7. Pingback: Què seria de les nostres classes sense Internet? | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *