Vídeo de l’exposició: Festes de difunts, festes d’alegria

Com a colofó a la nostra exposició Festes de difunts, festes d’alegria, en quedarà aquest record en vídeo perquè la nostra memòria no l’esborri. Des d’aquí, vull agrair la idea a la Isabel des del fòrum de Chiron, quan jo no tenia intenció de fer res per la Castanyada, tret dels textos del Fernando Lillo i els llatinismes relacionats amb la mort; també vull agrair l’amabilitat en què l’equip directiu de l’IES Cristòfol Ferrer em va deixar ocupar l’entrada i el passadís de la planta baixa de l’institut; a l’Anna Sànchez pel seu immens suport, dedicació i treball; als alumnes de clàssiques de l’ESO per haver contribuït amb hores i hores de dibuixar, retallar i enganxar, i a tots i totes que heu fet possible l’èxit de l’exposició. També vull agrair el civisme en què heu tractat la feina dels altres. Moltes gràcies i espero que el vídeo recopilatori us agradi i no us faci massa por.

78 thoughts on “Vídeo de l’exposició: Festes de difunts, festes d’alegria

 1. Sasha kokina

  Ostres lida farem algú així no nosaltres?? es que us va quedar molo be! Sobre tot els a tauds i l’esquelet …
  I el muntatge del vídeo esta molt ben fet aun que no m’hagi fet por esta mol ben fet.

 2. you

  Hola Lida !!!!!!!!!
  va estar molt bé encara m’hen recordo em va agrdar molt, va ser dievrtit .El decorat va ser original , l’esquelet ,els a tauds i la foto on surtim jajajaja !!!!!!!!!

 3. sere velasquez

  jajjajja!!!
  molt bo aquest video.
  ahh ara que miro el video se perque van posar aquesta decoracio al institut,perque quan u veia li preguntava a la gent que era el que pasava que pusavan aquest poster i aquest dibuixos.

  ara ya l`’enter
  gracias margalida molt original.

 4. Hugo

  jajaja es muy buena!!!! vaya personita q salen x hay!!!! Fatimaaaaaaaaaa xD jejejejje me gusta muchooo este video y con la cancion de Michael Jaskon jejeje ps vaya video q hace !!! 🙂

 5. Pol Nobrega

  jajajaj està molt bé i m’ho vaig passar genial! avera si aquest any encara que ja hagi passat halloween fem algu semblant e?

  Salve!! 🙂

 6. Nicolás Mangui

  Ave!!!
  Qué video tan interesante,y también muy gracioso,me encantó,felicidades.

 7. Júlia Serrano

  Salve Lida!

  Està genial el vídeo!!
  M’encanta el muntatge!
  la veritat es que va quedar genial l’insitut per halloween.

  vale!

 8. Francesc Martinez

  AVE
  Aquest video esta molt ben fet. A quedat genial, inclus crec que fa una mica de por.jajaja

 9. Joël Beltrán

  Ave!!
  Em va agradar molt l’exposició de l’any passat. Fins i tot recordo haver retallat uns quants d’aquells ratpenats.
  Aquest any ja no hi som a temps però l’any que ve podríem fer alguna cosa semblant.

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  Et prenc la paraula, Joel! Enguany celebrarem una altra festivitat! Ja veuràs!

 11. Estefania

  Lidaa !
  El video aquet esta molt be m’agradat molt
  a mes tu sempre fas alguna mena de video per classe aixo esta be lida .

  🙂

 12. Iván Zapico Fernández

  Salve!!

  Gran vídeo m’agradat molt, algun dia tindrem que un vídeo.

 13. Chaima Anza

  He de dir que encaraquè, smepre estat d’acord i m’han agradat esl videos, aquest és el que més per el fet, de que recordem a Michael Jackson el michael, michael,michael! Com enyoru les teves cançons i els teus moviments, que efecte els tinc present cada moment en escoltar les teves cançonS!!

  El video ha sigut molt interessant, la Medusa,la famosa medusa que portaa somnis…, sense paraules!!!

  Tot i aixì bon treball!:)

 14. Uxue Avilés

  Salve!!!

  M’ha agradat moltíssim aquest vídeo. Trobo que tota la decoració de l’escola està molt ben feta i molt treballada. També penso que el vídeo està molt currat, tant com per la grabació, la música, les imatges… Es nota que hi has posat molt d’esforç i hi has dedicat molt de temps. Espero que continuis fent vídeos com aquest, són xulíssims!

  Bon treball Lida.
  Vale!!

 15. Ευλαλια

  Sembla molt divertit. Llàstima que no es pugui repetir aquest any! Però bé, l’important és que conservem els mites de Licàon i les Miníades entre d’altres en la nostra cultura.

  Vale!

 16. Carla Arcos

  M’agrada moltíssim aquest video i m’agradaria poder colaboral en un d’ells

 17. Sabina Cervero

  Crec que és molt interessant poder descobrir noves històries de por provinents dels romans. També m’ha agradat que poguem veure un video on es vegui de manera tan detallada el que han fet els alumnes del ies Cristófol Ferrer

 18. Laura Torrent Garcia

  Salve!
  Molt bon vídeo, bastant bo el muntatge! Ha estat interessant i entretingut sobretot per la música de thriller de Michael Jackson, i els crits de trossos de pel·lícules de terror, us ha quedat molt bé!
  Ha estat interessant saber que el Haloween està relacionat amb els romans.

  VALE!

 19. Laura Luna

  M’agrada molt el vídeo i estic amb la Carla en podriem fer algun per l’estil, és més divertit i tu Lida ens has demostrat que d’aquesta manera també se’n aprèn.

 20. Zicora

  Salve.

  M’ha semblat un vídeo molt divertit i esgarrifós, digne de la feste de difunt de Halloween. També m’han agradat tots els personatges que han sortit, sobretot la Medusa. I per ùltim penso que la cançó Thriller de Michael Jackson es molt apropiada i pegadisa.

  Valeee. 🙂

 21. victoor Barranco

  salve!
  Quins records de quan encara s’hi decorava l’institut!! Crec que era la millor epoca, ja que algunes classes les dedicavem a preparar decoracions, sobretot a classe de dibuix, ja que crec que en aquells moments encara no feia llatí i menys grec.
  Crec que és un video molt currat, unes imatges molt boniques, les quals ens plasmen antics records i una musica apropiada.
  Feliciter!
  Vale 😀

 22. Pingback: El MUHBA inaugura la Via Sepulcral Romana | El Fil de les Clàssiques

 23. Pingback: Tot passejant entre sepulcres romans… | El Fil de les Clàssiques

 24. nais rael

  M’ha semblat un vídeo molt divertit i , digne de la feste de difunt de Halloween. També m’han agradat tots els personatges que han sortit. I per ùltim penso que la cançó Thriller de Michael Jackson es molt apropiada.
  Salve!

 25. Pingback: Recital bilingüe de poesia epigràfica llatina amb Mònica Miró al Museu Romà de Premià | El Fil de les Clàssiques

 26. Yasmina Groult

  Bonumdiem!!
  m’ha agradat molt aquest video!!!
  Estic d’acord amb la Nais que aquesta canço queda molt bé!
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *