EL PUNT, 29/04/09..
La Vanguardia, 2/05/09
Fa pocs anys, El Departament d’Educació, li va fer a l’ Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, el següent encàrrec: “Necessitem un espai en línia, on els educadors es puguin moure. Un espai on els educadors puguin interaccionar i intercanviar experiències”. (…..). Aquest espai va ser creat i batejat . Ara li diuen Espurna. Espai Espurna o Projecte Espurna..(……).
El dia 25 d’abril, molt dels que ens movem dins d’aquest espai virtual, ens vam veure en un espai real: El rectorat de la UAB..(…..).
En aquesta trobada vam poder constatar tres coses:
a)La cooperació i el treball en línia és el futur..
b) En aquest projecte tots som importants, des dels gestors del “restaurant” fins als “cuiners”.. La implicació i el treball en equip és fonamental(….).
c) Entre les experts que van parlar abundaven les referències al món de l’alimentació /educació.. Recordo especialment una expressió: “Ja siguis massa, ja siguis llevat, el que compte realment és la fermentació.. La innovació!”..