ESCRIPTURA

He llegit que a les escoles de Finlàndia, la cal·ligrafia deixarà de ser una prioritat.. Es centraran més en l’escriptura de pal i en l’escriptura amb teclat. És veritat que abandonant la l’escriptura manual, ens allunyem de les nostres arrels, els orígens de l’escriptura. Això és el que diuen els que no defensen el canvi.. (…).

Sigui com sigui, cal dir que, per una part, a occident hi ha pocs adults que escriguin a mà i pocs nens que hagin de remenar buscant informació, entre paraules de lletra lligada. Cal dir també per una altra part, que els temps que se li dedica a aquest objectiu, pot usar-se, per fer altres coses: Composició escrita, lectura comprensiva, resolució de problemes, expressió plàstica,…(…). A aquesta escriptura li passarà el mateix que a les grans divisions fetes en el quadern. El teclat i la calculadora ocuparan el seu lloc!.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *