LA SEGREGACIÓ NO ÉS ECOLÒGICA

FotoSeparar!. Una tendència que ens perjudica.. Una tendència que decreix.  Separar els negres dels blancs. Els nois de les noies.  Les persones malaltes de les sanes.. Els discapacitats dels que no tenen problemes. Els animals salvatges de les persones. Aquesta segregació te derivacions: Barris on solament viuen negres. Escoles on solament veus noies.   Hospitals tancats on viuen i moren persones afectades.  Escoles  especials on s’avorreixen els que tenen més dificultats. Reserves  on es salven de l’extinció certes espècies. (…).

Totes aquestes separacions s’han superat o tendim a superar-les: Avui els negres i els blancs, es barregen. És difícil trobar una escola que no practiqui la coeducació. Les persones amb dèficits, tendim a integrar-los en les escoles ordinàries. I l’internament dels malalts mentals no és freqüent. (…).

I seguint amb el tema de la segregació, esmentaré dues noticies, que m’han cridat l’atenció: 1) Segons l’Alcorà, Els creients han d’estar separats dels infidels. 2)Segons l’ecologista Paul Robbins, no és impensable  que molts dels animals que encara viuen en reserves, acabin convivint  amb nosaltres. Ja sigui al camp, ja sigui a la ciutat. (…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *