SI LES CLASSES MITJANES ABANDONEN EL SISTEMA PÚBLIC

Quan els usuaris més habituals no són els desitjats,  una certa clientela abandona el lloc. Potser la clientela que més disfuncions detecta, que més  millores reclama, i que més  respecta les normes. Quan els usuaris  més descurats predominen, el negoci es deteriora.  És deteriora perquè els clients més exigents són els que s’en van. Ho he vist en un bar,  en una piscina pública, en una escola de primària i en un hospital.. Ho he vist al meu poble!. Segur que passa a tot arreu. Les retallades sempre tenen aquesta conseqüència.

Si ens centrem en el sector eductiu i en el sector sanitari, ràpidament veiem el problema. Quan les classe mitjanes abandonen les escoles públiques, perquè hi ha  privades i “semiprivades”, el seu funcionament empitjora. Si en la sanitat pot passar el mateix, seria sa preocupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *