Col·laboracions

màquina d'escriureÉs clar que en aquest món globalitzat queda palesa la necessitat i la importància de compartir (experiències, coneixement, idees, etc), és per això que aquest bloc fa un pas més en el seu afany de fer arribar la matemàtica a tothom i amb l’ajut de tothom. A partir d’ara, tot aquell que vulgui participar amb els seus propis escrits ho podrà fer.

Com? Si aneu a l’apartat “Vols col·laborar?” de la capçalera del bloc, trobareu la manera de fer-ho.

Ja friso per veure les vostres aportacions!

A reveure!

2 thoughts on “Col·laboracions

 1. Anna M.

  Carai, que interessant. Jo no sabria què escriure, evidentment, però trobo que és una manera bonica i propera d’acostar les matemàtiques a tothom. Si m’ho permets, ho compartiré amb amics meus per si hi ha algú interessat.
  Gràcies, Elies.

 2. Elies Villalonga Fernández Post author

  Gràcies Anna.
  Aquesta és la idea, apropar les matemàtiques a la gent tot compartint coneixements.
  I tant que en pots fer difusió!
  Ja es veurà l’èxit de la convocatòria, però.
  Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *