Trivial matemàtic

Per la diada de Sant Jordi, el departament de matemàtiques de l’IES Rovira-Forns va fer una proposta de taller adreçada al primer cicle d’ESO consistent en un joc basat en el format del “trivial pursuit”.

En aquest joc, vam aprofitar el tauler i les peces originals (a l’espera de crear-ne nosaltres unes de pròpies), confeccionant unes targetes de colors segons la categoria, canviant la tipologia de preguntes per altres de caire matemàtic.

Concretament, les sis categories eren:

El mecanisme del joc és l’habitual només introduint la novetat del “tots juguen”, fent una prova de qualsevol altre categoria, per dinamitzar una mica més la partida i ampliar la interacció entre els participants.

El taller va ser un èxit i l’alumnat en va sortir força satisfet.

Fins l’any vinent!.

One thought on “Trivial matemàtic

  1. Anna Maria

    És una molt bona idea. Et felicito. A més, concretament el Trivial és un joc que m’encanta.
    Anna M.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *