ITworldEdu8

Dia 7 i dia 8 de març s’ha celebrat, patrocinat entre d’altres per eduCaixa, al Palau de Congressos de Barcelona la vuitena edició de l’ITworldEdu, Innovating in Education, amb un èxit de participació, entre els quals l’honorable consellera d’Educació, Meritxell Ruiz, entre molta innovació tecnològica, molta experiència educativa en TIC, molta inspiració per portar-la a terme a l’aula de clàssiques…, val a remarcar la conferència inaugural de Francesc Pedró Innovacions tecnològiques a l’educació: s’acosta una tempesta? i la conferència plenària de José Antonio Marina Educació del Talent, Informació i Coneixement. La tecnologia educativa va més ràpida que l’escola i el mòbil, lluny de la seva prohibició, permet grans experiències educatives, els alumnes demanen més aprenentatge amb TIC i més referents tecnològics i aquests hem de ser els professors.Tots, docents i alumnes, haurem de justificar aviat la nostra competència digital. Caminem bé. Avant!

3 thoughts on “ITworldEdu8

  1. ariadna

    SALVE!
    Em sembla molt bé que s’incorporin les tecnologies digitals a l’àmbit escolar. El nostre blog del Fil de les clàssiques, és molt interessant i hi pots trobar moltes coses, apunts i activitats d’alumnes molt ben fetes i ven elaborades. Això o trobo un punt molt positiu per les pàgines digitals de les escoles, són un lloc on es poden posar en comú moltes coses i on es pot ensenyar coses innovadores i ben produïdes a la gent de fora que potser només és dona una volta per observar i descobrir noves coses.

    En definitiva és una manera diferent de treballar i posar en comú coses.
    VALE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *