Jornada de Portes Obertes a l’institut Premià de Mar: dissabte 5 de març

Aquest dissabte, 5 de març vine a la Jornada de Portes obertes de l’Institut Premià de Mar! I si vols estudiar Batxillerat Humanístic, amb matemàtiques (LLatí i Matemàtiques) o sense Matemàtiques (LLatí i Grec), passa’t per INFO 1 de l’edifici Cristòfol Ferrer i podràs conèixer el projecte educatiu de Clàssiques digitals i els espais digitals de l’àrea de llengües de l’IPM.

Vet aquí el nostre centre en llatí!

A la revista del centre Somnis hi trobareu més informació.

Ens veiem dissabte i fem un kahoot!

kahootjornadaipm2016

5 thoughts on “Jornada de Portes Obertes a l’institut Premià de Mar: dissabte 5 de març

 1. Robert Cepeda

  Xaipe!!
  Molt recomanat per la gent que no li agraden les matemàtiques, a mi personalment m’agrada molt aquesta forma d’aprendre llatí i grec ja que s’apren molt fàcil si poses de la teva part. Molt recomanable el batxillerat humanístic a l’institut Premia de mar.

 2. Laia Costa

  Salve!
  M’alegro molt d’haver escollit grec i llatí en aquest institut, ja que gràcies a la Lida i al Moodle fa que les clàssiques no semblin tan ‘dures’. També crec que és molt important conèixer bé les nostres arrels, per això, vaig decidit estudiar llati i grec i animo a les persones que també volen a fer-ho!

  També vull dir que treballar amb l’ordinador a classe no és sinònim d’estar al Facebook!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies a tots els alumnes de Clàssiques que no sols vàreu venir dissabte matí a la Jornada de Portes Obertes sinó que amb molt d’interès i predisposició vàreu mostrar els vostres qualificadors del Moodle, apunts, vàreu parlar amb els pares i amb els alumnes interessats en estudiar 4t de Llatí o bé el Batxillerat Humanístic amb Llatí i/o Grec i vàreu jugar al Kahoot. Gràcies de tot cor Miguel Ángel, Sandra, Juls, Choorouk, Chaymae, … El nostre director també us envia l’agraïment: “Aquest missatge d’agraïment vull fer-lo extensiu també a l’alumnat que hi va venir. Si us plau, feu-lo arribar als nois i noies de part de la direcció.”

 4. Laura

  Salve!
  M’alegro molt d’haver escollit llatí, aquesta asignatura a l’IPM no és tant difícil com diuen! Crec que és interessant i important conèixer les costums de l’antiguitat.
  Ave

 5. ariadna

  SALVE!
  No vaig poder anar a la jornada de portes obertes, tot i que m’hagués agradat molt anar i explicar la meva petita experiència amb el llatí. La veritat la trobo una llengua molt interessant que dona respostes i ajuda a entendre moltes de les coses que ens envolten avui en dia. Així que animo a tothom que estigui dubtant entrar a llatí, que s’hi apunti i almenys ho provi.
  VALE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *