“Can Ferrerons un jaciment romà excepcional a Premià de Mar” ens porta a la ràdio!

El programa Tot d’una de Lola Busquets de Ràdio Premià de Mar de les idus de març de 2013 va dedicar l’espai Tot museu a parlar del treball de recerca de Rubén Florencio, Can Ferrerons, un jaciment romà excepcional a Premià de Mar. Rubén va treballar de valent i va fer una bona recerca, esforç que l’ha recompensat amb glòria i amb premis!

Gràcies a Anton Torrents que ens va fer possible conèixer el jaciment romà de Can Ferrerons ara fa dos anys i amb les converses que va tenir amb la directora del Museu de l’Estampació de Premià de Mar, l’arqueòloga Marta Prevosti, el descobridor de Can Ferrerons, Ramon Coll Montagut, el director de les excavacions, Josep Font, i la directora de l’ICAC, la dra Isabel Rodà, així com amb l’ajut del Departament de Projectes i Construccions de l’institut Premià de Mar, especialment de Carles Juvé, Rubén Florencio va anar descobrint el jaciment de l’Horta Ferrerons i trenant la seva recerca que l’ha portat a la ràdio, després d’haver aconseguit dos premis: 1r premi Hèracles concedit per la secció catalana de la SEEC per aquests motius i un Premi Recerca Jove, un premi CIRIT! Dissabte vinent hi ha l’acte de lliurament a l’Auditori de Barcelona.

P.D.:
Rubeén Florencio. Premi JPR En Rubén amb el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell

Rubén i tutora En Rubén amb la seva tutora de TR, Margalida Capellà


FELICITER, Rubén Florencio!

19 thoughts on ““Can Ferrerons un jaciment romà excepcional a Premià de Mar” ens porta a la ràdio!

 1. Uxue Avilés

  Salve!!

  Primer de tot felicitar al Rubén Florencio pel Treball de Recerca que va fer l’any passat.

  Molts cops, ja ens has parlat sobre el seu treball i la veritat és que em sembla molt sorprenent que a partir d’un treball d’aquest tipo hagi aconseguit tant. La veritat és que jo vaig assistir a la seva presentació del treball i, la veritat, em va agradar moltíssim i em vaig quedar molt al·lucinada amb tot el que va poder fer i el que va descobrir i el que va poder aconseguir gràcies a haver escollit el tema que va escollir per tractar el seu treball.

  Em sembla molt bé que hagi aconseguit tants premis per què la veritat és que el seu treball era molt bo. També gràcies a totes les persones que han ajudat i intervingut al seu treball per què d’aquesta manera, i pel seu treball i esforç ha pogut arribar fins aquí.

  Vale!!

 2. marcus

  es molt interesant la recerca que va fer uns quants anys a can farrerons si fos per aquesta recerca no sabriem que havia aquestes runes romanes a vila primilia
  per aixo es bo que gastin diners en descobrir runes romes en vez de gastar diners en construir aves

 3. Paula Franco Semitiel

  Salve!

  Feliciter Rubén Florencio!

  Ha donat prestigi a Premià de Mar, concretament, Can Ferrerons.
  El seu exepcional treball de recerca ha aconseguit guanyar un premi i aparèixer a la ràdio.
  Nosaltres vam tenir la genial oportunitat de veure la seva exposició (estava practicant) i es va entendre perfectament el que deia, a més, els punts del treball eren i són una passada.
  Rubén, has deixat el llistó alt jajaj

 4. Marta Bautista

  Salve!!

  Primer de tot felicitar al Rubén Florencio per el premi del seu TR que va fer fa un any, felicitats Rubén.

  Aquest premi ha donat prestigi al nostre institut i als alumnes que hi han. Alguns alumnes de l’any passat vem poder veure la seva exposició. A mi particularment em va agradar molt!
  Jo també opino com la Paula has deixat el llistó molt alt!

  Vale!!

 5. Pingback: Anònim

 6. Pingback: Anònim

 7. Pingback: Tres premis per a un microrelat sobre l’excepcional planta octogonal de Can Ferrerons | Aracne fila i fila

 8. Pingback: La planta octagonal de Can Ferrerons s’obre al públic: Museu Romà de Premià | El Fil de les Clàssiques

 9. Pingback: “Reconstrucció històrica, un nou nivell d’empatia” d’Arnau Lario, tot un Premi Recerca Jove! | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *