Hodie pipiamus, pipiamus Latine et Graece!

Bonum diem! Καλὴ ἠμέρα!

Avui, tal com va proposar Chiron, és el Gran dia! Twitter serà un clam en llatí i en grec, a més és el dia mundial de la filosofia! No tenim excusa! La Laura ja ha començat a piular en llatí amb el hashtag #pipiatioclassica i ens l’ha deixat en comentari! Feliciter, Laura! Pipiate, pipiate omnes! Τήμερον καὶ τιτίζομεν Ἑλληνιστί!

Animació Pipiato

22 thoughts on “Hodie pipiamus, pipiamus Latine et Graece!

 1. almabergel

  M’agradat moltíssim aquesta frase i no e pogut fer un tweet perquè era massa llarga. És del filósof Aristótil.

  Διαφορετικοί άνθρωποι κυνηγούν την ευτυχία με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικά μέσα, και έτσι φτιάχνουν για τον εαυτό τους νέους τρόπους ζωής και είδη διακυβέρνησης.

 2. Víctor Sánchez

  Estic molt il·lusionat en reivindicar que el llatí i el grec, són els fonaments de la nostra llengua i la nostra cultura. També m’agradaria compartir amb tots vosaltres la celebració del dia mundial de la Filosofia.

 3. Paula Franco

  Salve!

  Jo no tinc twitter però seguiré totes les noticies importants pels twitters dels altres!
  La frase de Plató o Aristòtil la penjaré en el Facebook, Fildelesclassiques Aracne!

  Com ja vaig comentar, em sembla molt bé que estiguem a tots llocs.

 4. irina

  jo ja he piulat en llatí i en grec! Crec que és la millor manera de reivindicar-nos més que una vaga!

 5. Andrea Balart

  Salve! Jo he participat com molt altres en aquesta piulada en llatí i grec per reivindicar-nos.
  Valete!

 6. Yasmina Berkane Pais

  ΧΑΙΡΕ!
  M’ha semblat molt interesant aquesta piulada col·lectiva de molt alumnes de Grec i Llatí de tot l’Estat. Jo també hi vaig participar i fins i tot diversos companys vam tenir alguna conversa en llatí. Aquí deixo la meva frase de Plató relacionada amb l’amistat que em va semblar molt bonica.
  https://twitter.com/yasminabp/status/269069189845753856

 7. viictor Barranco

  Salve Lida!
  Ahir va ser un bon dia, primer perquè vam poder estar una hora sencera a Twitter i Facebook legalment jajajaja, i a part d’això, va ser un bon dia, ja que vaig poder contactar amb gent d’arreu d’Espanya en Llatí i via Twitter.
  Aqui deixo unes captures de pantalla amb els tuits realitzats i amb les converses amb les d’altres llocs:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4350331968542&set=p.4350331968542&type=1&theater

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4350336528656&set=p.4350336528656&type=1&theater

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4350338248699&set=p.4350338248699&type=1&theater

  vale 🙂

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Maximas gratias vobis ago! Ha estat un èxit i vosaltres hi heu contribuït!

  Víctor, estic contenta que, tot i que no t’és possible escriure en grec amb ordinador, hagis volgut adherir-te a la pipiatio classica. Pel twitter me n’assabentat de l’error amb el llibre de grec amb Braille. M’ho haguessis pogut dir! La culpa no és teva. A veure si aviat el pots tenir i a veure si trobem una manera d’escriure en grec amb Braille, que no sigui amb la Perkins!

 9. Alina Roman

  Salve!!

  Va ser molt interessant la classe que vam fer fa poc en twitter ja que ens anàvem dient frases en llati o grec !

  A mi la veritat es que em va agradar molt!!

 10. Uxue Avilés

  Salve!!

  Jo no tinc twitter però la veritat és que m’ha sorprès cap a bé aquesta idea d’extendre les llengües clàssiques per les reds socials. Penso que d’aquesta manera moltíssima més gent aprendrà coses noves i inclús alguna gent que no estava interessat en aquestes al final acaba interessant-se.
  Espero que aquest projecte continui endevant.

  Vale!!

 11. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » La nostra herència grega. Per què Grècia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *