Llatí a ritme de tango

Us dedico aquest vídeo amb la música del genial Jacques Brel (1962) en què recorda la seva infantesa i els seus desamors adolescents. A veure si esbrineu els mots de la tornada i em sabeu dir què són.

160 thoughts on “Llatí a ritme de tango

 1. ariadna

  AVE!
  penso que les cançons són una bona forma d’aprendre, tot i que aquesta no la trobo molt bonica potser perquè no és l’estil de música que normalment escolto. tot això s’enten que a la tornada diu: Rosa, Rosa, Rosam, Rosae, Rosae ,Rosa, Rosae, Rosae, Rosas, Rosarum, Rosis ,Rosis.

  VALE, IN PROXIMUM!!

 2. Miguel Ángel Valdivieso

  Salve!
  Si no ho he sentit malament, la tornada de la cançó crec que diu rosa rosa rosam rosae rosae rosa rosae rosae rosas rosarum rosis rosis.
  Ave!

 3. Laura

  Aveeeeee
  És una forma diferent i eficient d’aprendre, es pot entendre que a la tornada diu: rosa, rosa, rosam, rosae, rosae ,rosa, rosae, rosae, rosas, rosarum, rosis ,rosis.
  Valeeeeeee

 4. Ada Andiñach Cantón

  Bonum diem!
  És una bona forma d’aprendre i segur que s’acaba ”calant” a la memoria el: rosa, rosa, rosam, rosae, rosae ,rosa, rosae, rosae, rosas, rosarum, rosis ,rosis.
  Salve 😀

 5. Nadia Castillo

  Salve!
  Personalment, penso que les cançons són una molt bona forma d’aprendre, tot i que, aquesta no la trobo especialment molt bonica potser perquè no és l’estil de música que escolto, però tot i així s’enten a la perfecció

 6. Paula Nieto

  Salve!
  Les cançons d’aquest video em semblen molt importants per apendre encara que si em diguesin que la he descoltar cada diía no l’escoltaria.

 7. Alba Moreno Mújica

  Salve!
  Des del punt de vista penso que les cançons són una bona forma diferent i eficient d’aprendre. Encara que aquesta cançó no és l’estil de música que normalment escolto, m’hi ha semblat molt divertida.
  In proximum!

 8. AMAIA

  Méncanta Jaques Brel !! canta una de les meves cançons preferides “ne me quite pas ” crecque les cançons es una molt bona manera d’apendre qualsevol idioma , aquesta canço en concret no es molt del meus estil
  però es una bon manera de apendre
  IN PROXIMUM

 9. David Canal

  las canciones estan bien y parecen ser importantes, pero a mi no me gusta demasiado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *