IVSTITIA a la ràdio!

El passat dimecres dia 29 de març, vaig tenir l’oportunitat d’anar a la ràdio, juntament amb d’altres companys,  a explicar el meu treball de recerca, notícia que ha sortit a la pàgina web de l’institut.

Cal dir que, no vaig poder explaiar-me gaire, com m’hagués agradat, però el temps era força reduït. Tant sols, vaig poder fer cinc cèntims sobre la feina que havia realitzat, explicant també el temps dedicat i les visites amb la tutora.

De totes formes, va ser una bona experiència per fer conèixer que també, pot fer-se un treball de recerca en format bloc.

Aquí el vídeo-so de l’entrevista completa i una foto a la porta de l’emissora.

En Jin, la Sandra, la Laia i jo a l'entrada de la radio.
En Jin, la Sandra, la Laia i jo a l’entrada de la ràdio.

Un pensament a “IVSTITIA a la ràdio!”

  1. Una gran oportunitat, Mireia, de donar a conèixer la teva recerca! És normal que et queixis de manca de temps però, una altra vegada, recorda que a la ràdio s’ha de ser molt hàbil per explicar tot el que s’ha treballat o es vol explicar ja que el format radiofònic tot sovint ho impedeix. Sempre s’ha de dir en primer lloc el que vols dir perquè després ja no et deixen. Tota una experiència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *