Matemàtiques en el cinema

Hi ha pel·lícules que han intentat aproximar-se al fet matemàtic amb més o menys èxit. N’hi ha de populars, com ara “Una ment meravellosa” o “L’indomable Will Hunting, i d’altres més exòtiques com ara “Pi, fe en el caos” , o bé Cube”. També els dibuixos animats s’han sumat al tema amb “Donald en el país de les matemàtiques”. En tot cas, més enllà dels possibles errors conceptuals, sempre és un exercici interessant veure aquests films amb la ment ben oberta i receptiva.

Si veieu alguna d’aquestes pel·lícules i us agraden, digueu-m’ho i us en recomenaré més.

One thought on “Matemàtiques en el cinema

  1. Núria

    Eis, en podries recomanar més?? M’encanten!!
    També he vist l’habitació de Fermat, tots els Cube’s,… i en vull més!!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *