Experiències matemàtiques. El vídeo.

El mes de desembre un grup d’alumnes de segon de batxillerat del meu centre van anar a l’exposició “Experiències matemàtiques” a la FME (Facultat de Matemàtiques i Estadística) de la UPC. D’aquesta visita ja vaig penjar les fotografies, però avui el que us porto és el vídeo que va enregistrar “La Factoria de recursos docents” de la mateixa facultat i que molt amablement ens va cedir per a poder-ne fer difusió entre la comunitat educativa de l’institut Rovira-Forns i que pogués arribar també a tots aquells seguidors de les matemàtiques en general.
Desitjo que us agradi.

One thought on “Experiències matemàtiques. El vídeo.

  1. Anna Maria

    Que xulo! Està molt bé. Gràcies per penjar-lo. Evidentment, és, com sempre diem, una manera més engrescadora i propera de viure les matemàtiques. I això és el que convé.
    Visca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *