La pregunta de febrer

pelis1

Clarament, la pel·lícula “matemàtica” que més ha agradat és “L’habitació de Fermat” amb un 38% del vots (5 de 13). Hi ha un quàdruple empat a dos vots entre “Una ment meravellosa”, “L’indomable Will Hunting” i dos films que inicialment no estaven a la llista i que han entrat en l’apartat “altres”, com són “Moebius” i Àgora”.
Finalment dir que la poc reeixida “Els crímens d’Oxford” i el llargmetratge d’aspecte underground “Pi, fe en el caos” no han aconseguit cap vot.

I ara us deixo amb la d’aquest mes:

4 thoughts on “La pregunta de febrer

 1. Elies Villalonga Fernández Post author

  Són tots nombres senars. A més, llevat de l’u, que és la unitat i té un paper especial dins l’aritmètica, els altres tres nombres que dius són tots nombres primers.
  Per afegir més informació, el 3, el 5 i el 7 són els únics primers trigèmins, és a dir, que només hi ha dues unitats de diferència entre cadascun d’ells. Vaja, que són germans de sang i molt íntimament relacionats.
  Qui sap, potser per això t’agraden tant…

 2. Anna Maria

  A mi m’agrada el 6. Per què? Ni idea. De fet, no tinc gaire preferències. No sé realment què vol dir tenir un número preferit. Un color sí, però un número? Amb tot, sempre he pensat en el sis perquè vaig néixer un dia 16 i el meu sant és un dia 26.
  També dóna molt joc negrot, amb això del 666.
  Una abraçada,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *