Línies rectes

Rectes i quadrilàters
Aquí teniu la visió d’un sostre d’un restaurant on vaig ser-hi l’altre dia.
El vaig trobar tan bonic, ple de rectes paral·leles i secants materialitzades en les bigues de fusta fent aquest entramat que no m’hi vaig poder resistir i el vaig fotografiar per compartir-lo amb tots vosaltres.
Desitjo que us agradi.

One thought on “Línies rectes

  1. Anna Maria

    Hehehehe. A tu et passa com a mi. Vas pel món i milers de coses diverses et suggereixen entrades per al bloc. És la bogeria dels blocaires combinada amb les dèries personals. En el teu cas, les matemàtiques. En el meu, tanta lletraferidura de tots colors. Amb tot, haig de dir que a mi també m’agrada el sostre.
    Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *