Avui hem celebrat el Dia Europeu de les Llengües

Per iniciativa del Consell d’Europa a Estrasburg, el Dia Europeu de les Llengües se celebra, des de 2001, el 26 de setembre de cada any.

Els 47 estats membres del Consell d’Europa animen més de 800 milions d’europeus a aprendre més llengües a qualsevol edat, dins i fora de l’escola. Convençuts que la diversitat lingüística és una eina per a aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en la rica herència cultural del nostre continent, el Consell d’Europa promou el plurilingüisme a tot Europa.

A l’aula de clàssiques de l’institut Premià de Mar, hem celebrat un any més el Dia Europeu de les Llengües tot demostrant que el grec i el llatí són unes grans aliades per aprendre llengües.

Dia Europeu de les Llengües 2018

I per acabar, un kahoot!

Kahoot Dia Europeu de les Llengües

5 thoughts on “Avui hem celebrat el Dia Europeu de les Llengües

  1. Fanny Mejía

    El 26 de setembre és el de Dia Europeu de les Llengües, segons va proclamar el Consell d’Europa amb el suport de la Unió Europea el 6 de desembre del 2001.

    És un dia important ja que el seu objectiu és l’aprenentatge d’idiomes a tota Europa.La Unió Europea inverteix 30 milions d’euros a l’any per promoure l’aprenentatge d’idiomes i la diversitat lingüística, a través dels programes “Sòcrates” i “Leonardo DaVinci “, una política que va començar el 1990 amb el programa” Lingua “. I que també com la llengua del llatí que és la mare de totes les altres ens facilita ja que tenen molt en comú com per exemple en el catellà i en el català.

  2. katherine

    Em sembla bé celebrar el dia Europeu de les llengües, perquè així estem reconeixent la nostra llengua mare, que és d’on parteixen moltes de les altres llengües d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *