#pastintopresentXM16

Tweet conditions:

 • in English
 • write: I can see #pastintopresentXM16 with…
 • write: a short text: an idea, a thought… any kind of text related to the images (or this versus that)
 • images
 • from the 23rd of december to the 6th of January

Vid. #pastintopresentXM16

16 thoughts on “#pastintopresentXM16

 1. Jordi Álvarez García

  Salve!
  Avui dia encara s’utilitzen joies amb disenys romans. Com les esclaves romanes, vull dir les “pulseres” que avui dia anomanem esclaves. Hi havia de quatre tipus: Coure, bronze, plata i or.
  In Proximum!

 2. Marta Bonis Gimenez

  Salve! ☺
  Com ya hem vist en els diferents aparts de fotografies penjades en la web, hi ha moltes coses que es semblen a les d’ara com alló que hi havia una foto de una escultura classica d’avans y despres havia una molt semblant pero amb el classic d’ara “Star Wars”, tots dos son igual i intentan interpretar ho mateix.

  Crec que no som tan diferents amb els nostres avanpasats perque fem coses molt semblançs, o millor dit seguim les mateixes costums que d’aquella epoca, añadin algunes coses diferents, pero que no ho son tant.

  In proximum! ☺

 3. Paula Nieto

  Salve!
  Considero que avui no som tan diferents dels nostres avanpasats con creiem. El que si que és veritat és que les coses s’han modernitzat i la menera de pensar ha cambiat bastant.

 4. Nadia Castillo

  Salve!
  Com ja he pogut mirar tots als apartats, m’he donat compte que hi ha moltes coses d’abans , que les estem utilitzant avui dia, com per exemple: les polseres, els braçalets, o tant mateix, les arrecades, de les diferents maneres més tots els seus dissenys.
  Personalment penso, que no som gens diferents, ja que, utilitzem les mateixes creences o festes populars i també utilitzem les mateixes matèries.

 5. Alba Moreno Mújica

  Salve!
  Com hem vist en totes aquestes fotografies, que són grans exemples de com encara hi està present la vida romana en l’actualitat. Com per exemple tant en les pel·lícules com en les joies. I com encara hi ha moltes semblances al nostre passat.
  In proximum!

 6. raquel

  salve!

  ha estat molt curiós veure totes aquestes fotografies, és a dir, causa cert impacte veure els clàssics moderns amb els clàssics antics, com justament deia una fotografia. Crec que a part de per fer gràcia, va ver veure aquests tipus de comparacions, perquè ens recorda que encara que hagi passat el temps, algunes coses segueixen estant presents en la nostra vida, sense adonar-nos.

 7. Rime Chairi

  Salve!
  Aquestes fotografies i publicacions estan molt relacionades tant amb l’actualitat com anb l’antiguetat!
  In proximum!

 8. Andrea Montalban Arias

  Bonum diem!
  Com ja hem vist, les joies no hi han canviat molt a les d’abans, e passat també està present en nosaltres, ja que seguim tenint alguns gustos i pensaments iguals i altres diferents.
  In proximun!

 9. Pau López

  Salve!
  És cert que avui en dia seguim mantenint duferents aspectes i costums de la vida romana com ara les pulseres, braçalets o arracades. Trobo molt curiós que tot segueixi sent més o menys igual, tot i que una mica més modernitzat.

 10. Nerea Judez

  Salve!
  Hem avançat molt en tots els sentits, però encara això, i hi ha molts aspectes que segueixen igual com antigament, o que els hem pres com a referència per elements actuals.
  Sobretot m’he fixat en la part de les joies, ja que jo ja m’havia fixat anteriorment en certes botigues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *