60 thoughts on “Pascha, Πάσχα …

 1. Raül Moreno

  Salve!
  Aquest qüestionari ha estat molt interessant. Era bastant dificil perquè no coneixia moltes respostes. En la meva familia sempre la hem celebrat la pasqua

 2. Marta Bonis

  Salve!

  Aquest qüestionari ha estat bè, ja que hem pogut aprendre moltes coses que no sabiem sobre la festa, algunes preguntas han estat dificils però hem tingut que pensar molt, en la meva familia sempre hem celebrat la pasqua.

  In proximum!

 3. XÈNIA

  Aquest questionari era molt dificil perque moltes preguntes les he tingut que rumiar molt, en la meva familia cada any celebrem la pascua, i la mona me la regala la meva tieta

 4. Andrea Montalban Arias

  Bonum diem!
  Aquesta activitat ha sigut interessant i m’ha fet pensar perquè hi havia algunes preguntes que eren difícils. Jo cada any celebro la mona, me la donen els meus tiets.
  Salve!

 5. Lola Fígols

  Salve!
  M’ha semblat molt interessant l’enquesta, i he après moltes coses sobre la Pasqua que no sabia, com que és una festa molt antiga de la primavera i que els romans utilitzaven els ous per posar-los a les tombes. Jo cel·lebro la mona cada any i me la dona el millor amic de la meva mare.
  In proximum

 6. Aida Martins

  Salve!
  Aquest qüestionari ha sigut entretingut, hi havien moltes coses que desconeixia i he hagut de cercar.
  D’altres si que les sabia.
  Ha estat bé fer aquesta activitat i els videos del qüestionari m’han semblat molt interessants.
  Vale!

 7. Pau Roca

  Bonum Diem!
  Aquest qüestionari m’ha semblat molt interessant i com sempre he apres més del món romà. El qüestionari estavamolt ben fet, parla de el dia de la mona que es una fest ue ens agrada a tots. Particularment, amb la meva familia he festejat aquestes dates cada any i m’hagrgada molt perque sempre tinc xocolata.

 8. Ignasi Pujol

  M’ha semblat un qüestionari bastant entretingut, molt bones preguntes sobre mites relacionats amb el dia de la mona . Amb la meva familia tambe ho celebrem, i m’agrada ja que per les tardes fan pel·licules romanes i pots aprendre coses, fixarte en detalls, etc…
  Vale!

 9. Chaymae Harrak

  Salve!
  M’ha semblat molt interessant el qüestionari, ja que hi havia mortes coses que no sabia. Jo sóc musulmana i per tant no celebro el dia de la mona, encara que és una festa molt interessant.
  Vale!

 10. Arnau Torres Nadal

  SALVE!
  La veritat és que no coneixia aquesta infinitat de coses sobre la primavera. Són molt interessants i ens ajuden a aprendre més sobre el perque de les coses que fem actualment. Moltissimes coses quotidianes estàn unides al passat.
  El mite de Persèfone és molt bonic i m’encanta la part en que Dèmeter al estar contenta fa que pugui existir la primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *