II Festa Romana. 1r Aniversari de la inauguració del Museu Romà de Premià de Mar

No us ho perdeu!

A Premià de Mar dia 20 de març a les 11’00 h, no es va poder celebrar la II Festa Romana per tal d’homenatjar el primer aniversari de la inauguració del Museu Romà de Premià de Mar. Se celebrarà el proper diumenge 17 d’abril. No us ho perdeu!

Barcino Oriens” i l’Arnau Lario (Reconstrucció històrica, un nou nivell d’empatia) i el Guillem Acien, exalumne i alumne de l’institut Premià de Mar hi participaran vestits de romans. Hi podreu veure també els Gladiadors del “Ludus Imperialis Barcinonenis“, les professionals “Ornatrices Barcinonenses” amb els seus pentinats i maquillatges i tots els legionaris de la Legio II Traiana Fortis – Cohors I Barcinonum…

Podeu aprofitar la Jornada de Portes Obertes d’aquest primer aniversari o bé la visita guiada del dia internacional dels museus per visitar el Museu Romà de Premià i contemplar la planta octogonal.

Museu Romà de Premià de Mar
Carrer Enric Granados 115
Premià de Mar, 08330 Espanya  
+ Mapa de Google

Visites concertades:
museuroma@premiademar.cat
Telèfon: 93 752 91 97

5 thoughts on “II Festa Romana. 1r Aniversari de la inauguració del Museu Romà de Premià de Mar

  1. Mireia Sánchez Cano

    Bonum Diem!

    El diumenge 20 de març vaig assistir al museu Romà per un acte que em va semblar molt interessant i innovador. Malauradament, no va ser el que m’esperava. Podies entrar, fer-hi una volteta però em va semblar molt poca cosa per a la publicitat que van fer. S’havia de fer una petita representació d’uns legionaris i gladiadors per representar una situació de l’antiga Roma, però no es va realitzar per que deien que hi havia previsió de pluges, encara que no plovia ni tan sols havia plogut. Em va semblar desastrósa l’organització amb la que es funcionava. Vaig anar-hi amb molta il·lusió i vaig marxar amb molta desil·lusió.
    Per tant, em sap greu Margalida ja que no podré fer l’article que tenia pensat per el blog fent referència a la visita al museu romà.

  2. Pingback: Interès pel nostre passat romà: II Festa Romana al Museu Romà de Premià de Mar | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *