Tenim tots els diccionaris de Grec-Català!

Cap alumn@ de grec sense diccionari! Gràcies a la dotació econòmica d’algun premi, finalment tenim més diccionaris de Grec-Català i, fins i tot, el Diccionari Grec-Català. D’Homer al s.II dC!

5 thoughts on “Tenim tots els diccionaris de Grec-Català!

 1. Laia Costa

  Enhorabona!
  Crec que és una molt bona idea invertir els diners del premi en una cosa tan necessària com ho son els diccionaris! I més de grec!
  Jo acabo de sortir de fer un examen de grec i realment crec que sense el diccionari hagués estat impossible, ja que no hagués pogut buscar la gramàtica, les traduccions, l’anàlisi sintàctic de les frases…
  Espero que els alumnes els apreciïn i sàpiguen fer un bon ús d’ells!
  Desgraciadament, avui en dia estem més acostumats a utilitzar l’ordinador i a les noves generacions se’ls hi fa molt difícil consultar el diccionari de paper. Doncs bé, per mi el diccionari de paper és molt més fiable que el digital.

 2. Laia A.

  XAIPETE!
  Bona inversión!!!
  Un diccionari és un dels millors invents que s’ha fet deprés de l’abecedari i la coomunicació, degut a que és un recull de totes les paraules que poguem necesitar la seva traducció i més a altres llengües com és en aquest cas del Grec al Català. És molt important possar diners per causes com aquestes, l’educació, ja que és el que veurem i farà de nosaltres persones de profit per tenir un millor futur.
  Penso, també, que a arrel de la modernització tecnológica del segle XXI.
  Actualment, els nens nèixen ja amb els coneixements per utilizar un ordinador, una videoconsola… Però cada cop menys persones a mesura que es renoven les generacions, tenen menys idea de com utilizar un diccionari de paper i es confíen del que els dóna l’eina d’internet, degut a que és més ràpid, però des del meu punt de vista, menys fiable!

 3. ariadna

  SALVE!!
  Penso que és una molt bona idea que s’hagi invertit aquest premi en diccionaris, ja que són una cosa mol necessària sobretot si estàs aprenent un nou idioma, com en aquest cas el grec i el llatí.
  AVE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *