Jo conec la meva herència, i tu?

AMUPROLAG i la SEEC, secció de Múrcia, des del 2012 convoquen “Yo conozco mi herencia, ¿y tú?  per tal de reclamar un lloc per a la Cultura Clàssica, el Grec, el Llatí i les Humanitats a la LOMCE. Enguany, com bé podeu veure a les bases,  han triat el 5 de febrer de 2015 per fer la lectura col·lectiva. Val a recordar que l’any passat el nostre institut hi va participar i va guanyar el tercer premi de les lectures en format vídeo. L’any anterior també vàrem fer lectura però els alumnes immersos en la lectura es van oblidar d’enregistrar-la en vídeo i no vàrem voler presentar aquest. Aconseguireu enguany, alumnes de l’IPM de Clàssiques, fer la lectura col·lectiva i enregistrar el vídeo? Jo he fet la feina i ja hi esteu apuntats! Bona lectura de textos clàssics (recomanen que estiguin relacionats amb les institucions polítiques), bon enregistrament i bona difusió (#yoconozcomiherencia, al Facebook i a instagram). Visquen els clàssics grecollatins i la seva pervivència en la literatura de tots els temps! Sense ells, de ben segur, no seríem el que som i volem continuar sent. Avant!

yoconozco

Centres participants 3a edició: 5 de febrer de 2015


Llista de vídeos participants a l’esdeveniment del 5 del 2 del 2015 i llista de vídeos presentats a concurs.

Vet aquí el del nostre institut, no presentat a concurs:

5 thoughts on “Jo conec la meva herència, i tu?

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    A l’IPM vàrem fer molta lectura dels clàsssics en diferents llengües, molts enregistraments, però aquest vídeo col·lectiu no acaba d’arribar.
    Ara per ara només m’ha arribat l’excel·lent intervenció en llatí de l’Arnau! Feliciter!

  2. Pingback: Reconstrucció històrica | Antígona en versió romana

  3. Pingback: També som Antígona! | Literatura grega a escena

  4. Pingback: Les nostres Antígones! | El fil del mite grec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *